Приміщення трьох амбулаторних відділень виставлять на аукціон

На Львівщині реорганізовують протитуберкульозну службу: вивільнені приміщення планують виставити на продаж.

 

Про це інформує Львівські новини.

Впровадження сучасних протоколів лікування туберкульозу, необхідність ефективного використання ліжкової мережі та фінансового ресурсу, – про це сьогодні, 13 березня, йшлося на брифінгу до амбулаторних відділень Львівського протитуберкульозного диспансеру, пише прес-служба Львівської ОДА.

За словами в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірини Микичак, Львівський протитуберкульозний диспансер із трьома амбулаторними відділеннями із Львівською обласною лікарнею позалегеневого туберкульозу планують реорганізувати у єдиний обласний протитуберкульозний диспансер. У структурі новоствореного диспансеру будуть створені: потужне амбулаторне відділення, дитяче стаціонарне відділення на 50 ліжок та відділення позалегеневих форм туберкульозу на 70 ліжок.

«Недоцільно утримувати таку громіздку мережу стаціонарних ліжок у системі. На утримування приміщень у належному стані, сплату комунальних послуг та заробітну плату використовуються величезні кошти, - зазначила Ірина Микичак. - Реформування фтизіатричної служби Львівщини забезпечить ефективну системи протитуберкульозної допомоги населенню області у відповідності до сучасних міжнародних практик».

Приміщення трьох амбулаторних відділень на вул. Лемківській, 24, вул. Личаківській, 233 та вул. Устияновича, 14 Львівська обласна рада планує продати з аукціону. Виручені кошти спрямують на розвиток фтизіатричної служби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: