Український уряд допомагає Садовому лише язиком

17274897_1372019982837082_878512005_n

На цьому тижні буде візит посла Франції, яка презентуватиме допомогу французького уряду. У вирішенні проблеми сміття Львову допомагають уряди інших країн, а наші – лише язиком.

Про це сказав міський голова Андрій Садовий на брифінгу на тему: «Для мешканців Франківського району запрацював Центр надання адміністративних послуг», відповідаючи на запитання про сміття, передає кореспондент ІА Дивись.info

«Президент прекрасно проінформований про ситуацію, яка склалася із вивозом сміття у Львові у зв'язку з підпалом полігону. Але президент завжди має відповідь, що це не є його компетенція, а повноваження уряду. А уряд говорить, що це повноваження місцевого самоврядування. Хоча всі вони чудово розуміють, що кожного дня треба вивезти 500-600 тонн із Львова. І мені прикро, що люди, які займають найвищі посади в Україні думають, що громада не розуміє, хто за що має відповідати. Це велика проблема і я думаю, що ми з честю її вирішимо. Збудуємо сучасний завод з переробки сміття і це буде один з перших таких заводів в Україні»? – розповів Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: