ЛМР підтримує заборону Військової прокуратури проводити будівельні роботи на Довбуша, 15

IMG_2818

Сьогодні на пл. Ринок, біля міської ради, зібралися активісти щодо будівництва ТзОВ «АрхіБуд» у парку «Знесіння» (вул. Довбуша, 15). Представники міської ради, які вишли до пікетувальників, поспілкувалися з організаторами та підкреслили, що Львівська міська рада визнає позов Військової прокуратури про заборону проводити будь-які дії на даній земельній ділянці.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Нагадаємо, на вул. Довбуша, 15 (парк «Знесіння») проводилися будівельні роботи ТзОВ «АрхіБуд». Ухвалою Господарського суду Львівської області забезпечено позов Військового прокурора про заборону ТзОВ «АрхіБуд» проводити будь-які роботи на даній території.

Читайте також: Під Львівською міською радою активісти вимагали врятувати парк «Знесіння» від забудови (фото, відео)

Як повідомили в юридичному департаменті ЛМР, Господарським судом Львівської області розглядається справа за позовом першого заступника Військового прокурора Західного регіону про визнання недійсним договору оренди землі та витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки загальною площею 2,8939 га по вул. Довбуша,15.

Ухвалою Господарського суду Львівської області від 20 лютого 2017 року забезпечено позов першого заступника Військового прокурора Західного регіону України. Відповідно відкрито виконавче провадження у цій справі та заборонено ТзОВ «АрхіБуд» та іншим особам здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи на даній земельній ділянці по вул. Довбуша,15 та накладено арешт на дану земельну ділянку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: