Баскетболісти на візках – львівська команда «Union Basket» провела показове тренування

Завтра, 15 березня відбудеться відкрите тренування львівської баскетбольної команди на візках «Union Basket». Зараз Union Basket чи не єдина команда баскетболістів на візках в Україні, схожі є тільки в Харкові та Одесі.

 15 березня відбудеться відкрите тренування львівської баскетбольної команди на візках «Union Basket». Зараз Union Basket чи не єдина команда баскетболістів на візках в Україні, схожі є тільки в Харкові та Одесі.

Про це повідомляє прес-центр ЛОДА,

Серед учасників команди – поранений учасник АТО Михайло Ляля, який також готується до Національного тестування в межах відбору до Ігор Нескорених, що відбудуться у вересні в Канаді.

«Цього року Ігри Нескорених відбудуться втретє, проте Україна братиме у них участь вперше. Це дуже важлива ініціатив в галузі реабілітації учасників АТО, що отримали серйозні поранення, захищаючи свою державу, - зазначила заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук. - Тренування потенційних учасників Ігор триватимуть упродовж березня-квітня, а 22-23 у Києві відбудеться остаточний відбір претендентів».
Зазначимо, поранений військовослужбовець зі Львівщини, Михайло Ляля, змагатиметься за участь у Іграх Нескорених у веслуванні на тренажері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: