Личаківську закриють на ремонт цього тижня. Схема об’їзду

img_7755
Фото ілюстративне

Ремонт вулиці Личаківської у Львові планують розпочати 24 березня.

Про це під час прес-конференції повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Ремонтні роботи проводитимуться на ділянці від Пасічної до вулиці Мечникова.

«Ми плануємо провести капітальну реконструкцію дорожнього покриття, заміну колій, контактної мережі і виконати ремонт комунікацій», — зазначив Олег Береза.

директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. Фото: Дивись.info

Усього на ремонт цієї ділянки потрібно близько 6 мільйонів євро. За словами директора ЛКП «Львівавтодор», понад 1,6 мільйона компанія-підрядник «Онур» вже отримала.

«Частина авансу вже проплачена в рамках угоди, яку ми уклали у 2013 році з компанією «Онур». Все відбувається під егідою кредитного договору з Європейський банком реконструкції і розвитку. Контракт діє за міжнародними правилами, тому ми очікуємо банківські гарантії, страховку. Як тільки ці документи будуть на погодженні в інженера, ми зможемо офіційно розпочати будівельні роботи», — додав Олег Береза.

Читайте також: Протягом року у Львові відремонтують понад 30 доріг. Перелік вулиць

Він зауважив, що ділянку ремонтуватимуть у три етапи: перший — відкриття перехрестя з вулицею Мечникова; другий — вулиця Котика; третій — від вулиці Котика до Пасічної.

Сьогодні Личаківською курсують 10 маршрутів, один з них — нічний. Як відзначив в.о. начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика, увесь громадський транспорт на час ремонту піде по вулиці Некрасова в обидві сторони. Приватний транспорт курсуватиме по вулицям Рєпіна, Сагайдачного та Круп’ярській також в обидва боки.

Схема об'їзду вулиці Личаківської на час ремонтних робіт

«Там будуть встановлені додаткові дорожні знаки для зручності функціонування громадського транспорту», — наголосив Олег Партика.

В.о. начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика. Фото: Дивись.info

За словами в.о. управління транспорту Львівської міськради, наразі на ділянку не планують призначати додатковий маршрут. Цим питанням займуться, якщо виникне потреба.

Нагадаємо, на час ремонту трамваї № 2, 10 і 7 змінять свої маршрути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: