«Ситуація з ТПВ є критичною у всій країна», – Бабак

17424621_1498584840205845_4865853585060185967_n

Сьогодні під час прес-конференції директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак повідомив, що питання щодо введення надзвичайного стану у місті Львові, у зв’язку з погіршенням санітарно-епідеміологічної ситуації, - це повноваження комісії з питань надзвичайних ситуацій державного рівня.

Про це інформує пре-центр ЛМР.

«Прогнозувати ситуацію важко, бо сміття реально нема куди вивозити. Щоб побудувати новий об’єкт утилізації сміття треба півтора-два роки.

Ситуація з ТПВ є критичною у всій країні. Це загальнодержавна проблема. У Львові вона стала найбільш критичною через різні обставини.

Ми будемо скликати комісію і приймати рішення, залежно від того, як будуть розвиватись події. Комісія, можливо, буде навіть завтра засідати.

Якщо комісія з надзвичайних ситуацій міста Львова дасть оцінку, що треба у місті вводити надзвичайний стан. Тоді вона має звернутись до надзвичайної комісії ЛОДА, до надзвичайної комісії держави, це вже їхні повноваження – в якомусь місті вводити надзвичайний стан», - резюмував Сергій Бабак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: