Протягом доби рятувальники ліквідували 4 пожежі сухостою

Протягом доби, 25 березня, на території Львівської області рятувальники ліквідували 4 пожежі сухої трави.

Про е інформує Головне управління ДСНС у Львівській області.

25 березня о 14:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухостою в с. Великі Грибовичі Жовківського району. На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала 260 кв.м. До ліквідації пожежі залучили вогнеборців Частини спеціальної пожежної техніки Загону технічної служби ДСНС Львівщини. Пожежу ліквідували о 15:37.

Цього ж дня о 16:06 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Сопошин Жовківського району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 250 кв.м. Рятувальники локалізували пожежу о 16:27 та повністю ліквідували о 16:37.

Також о 18:47 вогнеборці отримали повідомлення про пожежу сухої трави біля селища Запитів Кам’янка-Бузького району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 2000 кв.м. Пожежу локалізовано 20:13, ліквідовано о 20:38. На місці події працювали рятувальники місцевої пожежної команди м. Новий Яричів.

О 21:24 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в с. Сокільники Пустомитівського району. Пожежу локалізовано о 22:48 та повністю ліквідовано о 23:04. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 3000 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає: не випалюйте суху траву та сміття, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: