За воду львів'яни платитимуть більше

1461585566

Національна комісія схвалила проекти тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для 24 ліцензіатів НКРЕКП, в тому числі для ЛМКП «Львівводоканал».

Національна комісія схвалила проекти тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для 24 ліцензіатів НКРЕКП, в тому числі для ЛМКП «Львівводоканал».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Перегляд тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для водоканалів України зумовлені передусім зміною обсягів реалізації, зростанням витрат на оплату електроенергії, витрат на оплату праці, зростанням цін на матеріали, збільшенням ставок податків та зборів.

Відповідно до запропонованого проекту мешканці і абоненти міста Львова будуть сплачувати на 26% більше за послуги, які надає наше підприємство. Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків буде становити 13 гривень і 37 копійок – це разом за водопостачання і водовідведення з врахуванням ПДВ. А для абонентів приватного сектору тариф становитиме 11 гривень, 77 копійки», - зазначають у планово-економічному відділі ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, обов’язок встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, належить виключно до повноважень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, як державного регулятора тарифної політики на комунальні послуги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: