Під час демонтажу вивісок зі словом «алкоголь» на львівських комунальників напали

1490616577-4504-ulichnyie-vyiveski-alkogol-demontiruyut

Сьогодні, 28 березня, у Львові почали демонтувати усі вивіски, які містять слово «алкоголь». Схоже, що ця ідея сподобалась не всім працівникам алкомаркетів. Під час демонтажу на працівників КП «Адміністративно-технічне управління» напали продавці магазину, передає zaxid.net

Сьогодні, 28 березня, у Львові почали демонтувати усі вивіски, які містять слово «алкоголь». Схоже, що ця ідея сподобалась не всім працівникам алкомаркетів. Під час демонтажу на працівників КП «Адміністративно-технічне управління» напали продавці магазину, передає zaxid.net

«У вівторок було проведено демонтаж вивісок за чотирма адерсами. Сьогодні проводиться демонтаж ще за п’ятьма. Але є проблема з власником магазинів», – сказав під час наради у Львівській міськради директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

За його словами, під час демонтажу вивіски «Гуртові ціни. Алкоголь» на вул. Куліша на комунальників напали кілька чоловіків. Нападники не представилися, проте на відео помітно, як вони стверджують, що вивіски є їхньою власністю і намагаються відібрати демонтовані конструкції у комунальників.

«Ми викликали слідчо-оперативну групу і написали заяву про перешкоджання діям комунальників», – сказав Тарас Вітик.

Він також додав, що зранку в середу, 29 березня, подібний інцидент стався під час демонтажу вивіски на вул. Коперника.

У зв’язку з цим, міський голова Львова Андрій Садовий доручив залучити до демонтажу вивісок працівників «Муніципальної дружини».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: