Детективи НАБУ проводять перевірку щодо діяльності Садового

sitnik

У той же час Ситник не повідомив стосовно чого саме проводиться перевірка.

Про це Артем Ситник розповів під час брифінгу у стінах ЛНУ ім.. І. Франка, де відбувається його зустріч зі студентами, передає ZIK

Ситник повідомив, що розслідування детективів проводиться у рамках повноважень НАБУ, тобто, виглядає, що у звинуваченнях щодо корупційних діянь.

«Ініціативу у розслідуванні корупційних ризиків у діяльності ЛМР взяла на себе Генеральна прокуратура. Також хочу відзначити, що до нас не надходило жодного звернення щодо зловживання чиновниками ЛМР у питанні вивезення сміття. Ми аналізували цю тему і роздумували, чи включатись у цей процес, але коли побачили, що ГПУ взялася активно розслідувати, то вирішили почекати. Якщо до нас надійде інформація, що буде стосуватись нашої компетенції, то ми, звичайно ж, підключимось», – підкреслив Артем Ситник.

Читайте також: Ця ситуація неприпустима, — директор НАБУ про судовий розгляд справи Насірова

Також журналістів цікавило, чи здійснює НАБУ розслідування щодо Андрія Садового особисто, в контексті того, що мер Львова з власної ініціативи звернувся до детективів з проханням розслідувати звинувачення. Ситник підтвердив, що НАБУ проводить перевірку мера Львова Андрія Садового.

«Чи проводилась перевірка по Садовому – вона зараз проводиться, але не в рамках цієї заяви, а в рамках наших повноважень», – резюмував він.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: