«Вийти сухим з води»: топ-хабарник хоче поновитись на посаді через суд

08-06-15_molotok

Завтра, 6 квітня, Галицький районний суд Львова має розглянути справу про поновлення на посаді екс-замдиректора «Західукргеології» Ігоря Михайловського, якого минулого року спіймали на хабарі.

Завтра, 6 квітня, Галицький районний суд Львова має розглянути справу про поновлення на посаді екс-замдиректора «Західукргеології» Ігоря Михайловського, якого минулого року спіймали на хабарі.

Це вже друге засідання у справі за позовом Михайловського до ДП НАК «Надра України» «Західукргеологія» про поновлення на роботі та оплату за час вимушеного прогулу. Варто нагадати, що під «вимушеним прогулом» тут мається на увазі взяття під варту та розслідування у зв'язку із отриманням Михайловським хабара в 1,5 мільйона гривень.

Минулого літа правоохоронці затримали Ігоря Михайловського із даною неправомірною вигодою у власному кабінеті, через що й почали розслідування. Детально про ситуацію ми вже писали тут, коли стало відомо, що за цей півторамільйонний хабар посадовець заплатив штраф у 25 тисяч гривень.

Тепер, успішно підписавши зі слідством "мирову", визнавши провину і заплативши 25 тисяч штрафу, Михайловський через суд вимагає поновлення на посаді та компенсацію за вимушені прогули.

Читайте також: «Ціна» свободи: які застави встановлював суд львівським скандальним чиновникам

Розглядати справу про поновлення на посаді має суддя Олег Юрків, які раніше випустив Михайловського з СІЗО під заставу у 132 тисячі гривень, хоча прокурор просив 3 мільйони.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: