Підлітка вже вдруге за два тижні спіймали, як він намагався викрасти машину

17626563_1679156042386161_492242711066693053_n

Близько 4 години ранку патрульні 3 батальйону отримали виклик, що на вулиці Мазепи невідома особа намагається проникнути в припаркований автомобіль.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Інспектори прибули на місце події і виявили ВАЗ-21013, який стояв на газоні, посеред подвір‘я. На автомобілі були помітні сліди злому – пошкоджені замки на водійських дверцятах та замок запалення. Поруч затримали неповнолітнього 14-річного хлопця, у якого виявили круглогубці, ізоленту, 2 автомобільні ключі невідомого походження, універсальну викрутку та автомобільний годинник.

На місце події викликали власника автомобіля, який повідомив, що його транспортний засіб стоїть приблизно за 12 метрів від того місця, де він його лишив на ніч. Серед речей, які були у затриманого потерпілий упізнав свій автомобільний годинник. На місце події викликали батька хлопця, слідчих та експертів.

З‘ясувалося, 27 березня цього юнака затримували патрульні за підозрою в крадіжці автомобіля Audi два дні поспіль. Тоді слідчі попередньо кваліфікували справу за ч.1 ст.289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Батько був вражений. Повідомив, що йому доводиться працювати ночами аби заробляти на лікування важкохворої жінки. Хлопця вони свого часу всиновили і він часто втікає з дому.

Подробиці минулого інциденту за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: