На Волині у результаті бійки військових-контрактників один з них помер

У Волинській області у результаті бійки, що виникла під час відпочинку військовослужбовців 14-ї окремої мехбригади, один з них помер від отриманих травм.

У Волинській області у результаті бійки, що виникла під час відпочинку військовослужбовців 14-ї окремої мехбригади, один з них помер від отриманих травм, передає УНІАН

Подія сталася вчора, 12 квітня, у Володимирі-Волинському.

За його словами, троє військовослужбовців військової служби за контрактом, в позаслужбовий час, відпочивали в одному з громадських місць міста.
Між військовослужбовцями виникли суперечка, яка призвела до бійки. Один з військовослужбовців отримав травми. «Швидка», яка прибула на виклик, застала військового ще живим, але врятувати йому життя медики не змогли.
«У нас немає інформації, що це було вбивство. Покаже слідство. Наразі командиром військової частини призначено службове розслідування», - зазначив Прошин.
Як уточнили у секторі ГУ Нацполіції у Волинській області, повідомлення про те, що поблизу будинку на вулиці Князя Романа лежить чоловік із тілесними ушкодженнями надійшло сьогодні вночі до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що потерпілий - 25-річний військовий контрактної служби 14-ї ОМБР.

Автомобілем швидкої медичної допомоги його доставили у відділення реанімації Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, мозкову кому. Не приходячи до свідомості, військовий помер під час проведення реанімаційних заходів.
Наразі вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Правоохоронці намагаються встановити та затримати осіб, причетних до скоєння злочину. Триває перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: