«Укрзалізниця» збільшила до 24 кількість додаткових поїздів до Великодня

Акціонерна держкомпанія «Укрзалізниця» для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом до великодніх свят, крім раніше призначених 20 додаткових потягів призначила ще 4 поїзди.

У прес-службі «Укрзалізниці» повідомили, що загалом на пікові дати з 13 по 18 квітня компанія призначила 24 додаткових поїзди в популярних напрямках і збільшила періодичність курсування шести графікових поїздів.

Зокрема, компанія призначила такі поїзди: №282 Запоріжжя - Київ, який відправлятиметься із Запоріжжя 13 і 17 квітня, а зі столиці 14 квітня; №176/175 Київ - Кривий Ріг, відправлення зі столиці 17 квітня; №228 Одеса - Львів, що відправлятиметься з Одеси 13, 14, 16 квітня, зі Львова 14, 15, 17 квітня; №251/252 Дніпро - Одеса, який відправлятиметься з Дніпра 14, 16 квітня, з Одеси 15, 17 квітня.
У повідомленні наголошується, що продаж квитків на вищезазначені поїзди вже відкрито на сайті «Укрзалізниці» booking.uz.gov.ua і в залізничних касах.

Нагадаємо, що раніше «Укрзалізниця» призначила до Великодня 20 додаткових потягів з Києва до Харкова, Львова, Ковеля, Дніпра, Івано-Франківська, Рахова, Ужгорода, Чернівців, Херсона, Хмельницького, Сум, Перемишля (Польща), а також зі Львова та Харкова до Ужгорода, з Дніпра до Івано-Франківська, з Одеси до Харкова, зі Жмеринки до Ужгорода, з Миколаєва до Києва.
Крім того, «Укрзалізниця» призначила до травневих свят 14 додаткових поїздів, що зв`язують столицю зі Львовом, Ковелем, Миколаєвом, Солотвино, Хмельницьким, Дніпром, Сумами, Харків з Одесою та Ужгородом, Дніпро з Івано-Франківськом, а також Львів з Ужгородом та Одесою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: