До Львова повертається зима

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв’язку з перебудовою баричного поля, на Львівщині 18 – 20 квітня очікуються нестійкі погодні умови. Зокрема – дощ, місцям з мокрим снігом, місцями ожеледиця. Також впродовж 19 – 20 квітня вночі та вранці на поверхні грунту та місцями в повітрі збережуться заморозки 0 – 4º.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зокрема, в другій половині доби 18 квітня погоду обумовить холодний атмосферний фронт від циклону, що зміщується з півдня Польщі на Закарпаття. Очікується часом дощ, місцями (переважно в горах) з мокрим снігом. Вітер південно-східний, східний, 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря становитиме 5 – 10 º тепла.

19 квітня Львівщина перебуватиме в холодній повітряній масі під впливом атмосферних фронтів від Балканського циклону. Очікується вночі по всій території, вдень місцями (переважно по півдню території) дощ та мокрий сніг (в горах переважатиме мокрий сніг). В горах слабке налипання мокрого снігу. На дорогах вночі та вранці місцями ожеледиця. Вітер східний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 1 – 3 º тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0 – 4 º, вдень 4 – 9 º тепла.

20 квітня північ Львівщини опиниться під впливом виступу Азорського антициклону, південь залишатиметься під впливом Балканського циклону. Очікується без істотних опадів, лише по півдню області  вночі помірні, а вдень невеликі опади у вигляді мокрого снігу, подекуди з дощем, слабке налипання мокрого снігу. Вночі та вранці по півдню області на дорогах ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі 1 – 3 º тепла, на поверхні ґрунту та місцями в повітрі заморозки 0 – 4 º, вдень 4 – 9 º тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: