Британський нейрохірург Генрі Марш провів півсотні консультацій у Львові

B37T6366
Британський нейрохірург Генрі Марш. Фото: Фокус

Провідний британський нейрохірург Генрі Марш протягом свого візиту до Львова проконсультував півсотні дітей та здійснив консультативний нагляд за чотирма операціями з важкою нейрохірургічною патологією, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Генрі Марш — всесвітньо відомий нейрохірург з Великої Британії. Україну він відвідує вже 25 років. Цього року професор відвідав Львівську міську дитячу клінічну лікарню, на базі якої консультував пацієнтів та допомагав лікарям порадами під час операцій.

«Під час візитів до України, я шукав відділення, де би я почувався комфортно. Це відділення якраз таке і воно має велике майбутнє, — переконаний Генрі Марш. — Тут є три чудових ентузіаста нейрохірургії, які працюють як команда. І нам пощастило, що найкращий нейрохірург Канади і Північної Америки Джеймс Рудка, який має українське походження, забезпечив відділення найсучаснішим обладнанням. У мене немає сумнівів, що за кілька років у цьому відділенні зможуть надавати допомогу при будь-яких нейрохірургічних проблемах».

Читайте також: Під час вдалої операції отримуєш холодне, «металеве» задоволення, – нейрохірург Андрій Мизак (інтерв’ю)

Водночас, за словами українського хірурга Андрія Мизака, основна мета співпраці львівських і закордонних лікарів — створення сучасного центру нейрохірургії, у відповідності до тих, які діють у Європі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: