На Львівщині через «замінування» на кілька годин зупиняли рух транспорту на шести мостах

1018813407

На Львівщині через анонімне повідомлення про замінування майже на 4 години було повністю зупинено рух транспорту та пішоходів на шести мостах у райцентрі Буськ та на прилеглих автошляхах.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, 25 квітня об 11.30 невідомий повідомив на телефон «102» про замінування мосту в місті Буськ. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Оскільки анонім не уточнив, який саме з мостів заміновано, обстеження проводилося на всіх мостах міста та прилеглих автодорогах, в тому числі й на трасі міжнародного значення Київ - Чоп.
До обстеження було залучено 46 осіб та 14 одиниць техніки (рятувальники, вибухотехніки, кінологи, поліція).

Вибухових пристроїв та вибухонебезпечних предметів не виявили. Після завершення пошукових робіт рух транспорту з 15.00 на всіх мостах було відновлено в повному обсязі.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками), що передбачає покарання обмеженням волі на строк до трьох років.
Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: