Актриса Меріл Стріп приєдналася до акції на підтримку Олега Сенцова

Голлівудська актриса Меріл Стріп приєдналася до акції на підтримку українського політв`язня режисера Олега Сенцова.

Спільне фото з актрисою, яка тримає табличку #FreeSentsov, оприлюднив народний депутат Мустафа Найєм у Facebook.
«Після традиційної фотосесії ми опинилися за кілька метрів, і я вирішив, що раз вже так вийшло, пані Стріп могла б стати ще одним адвокатом нашого кримчанина», — написав Найєм.
На його подив, Стріп була в курсі, що серед номінантів премії PEN International є засуджений режисер, але всіх подробиць його історії не знала.
«Під час недовгого діалогу мені вдалося досить детально розповісти їй про історію Олега Сенцова — про матеріали його справи, про його сім`ю, про Крим, про насильно нав`язане громадянство і двох його дітей, двох його дітей, які залишилися на анексованій території», — написав нардеп.

За словами Найєма, Стріп сама запропонувала зробити спільне фото.
«Пізніше, під час нагородження, коли на екрані показували відеоролик про номінацію Олега премією, вона розплакалася. Вже після церемонії ми з нею говорили ще раз. Актриса сказала, що готова приєднатися до кампанії ПЕН-центру за звільнення Олега”, — повідомив Найєм.
26 квітня в Нью-Йорку незаконно утримуваного в полоні кремлівським режимом режисера Олега Сенцова нагородили премією Американського ПЕН-центру імені Барбари Голдсміт «Свобода писати».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: