Львівські байкери відсвяткують офіційне відкриття мотосезону в 2017

fotobayker-65b462cec23553acede57f4be0b2c218

В неділю, 7 травня, близько трьохсот байкерів проїдуться колоною від Монументу Слави на вул. Стрийській до просп. Свободи (Оперний театр), де зроблять 30-ти хвилинну зупинку для спілкування з мешканцями та демонстрації своїх залізних коней.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Таким чином Компанія Арія Моторс – офіційний дилер Honda, ЛОКО - авторизований дистриб’ютор високоякісних олив Platinum Rider та Автошкола водійської майстерності REGA спільно з мотоклубами Huligan MFC, Lions MC Ukraine moto club та Biker Club LX відкривають мотосезон 2017 у Львові.

Дальше маршрут пролягатиме через вул. Городоцьку, де на території паркінгу компанії Арія Моторс (вул. Городоцька, 306) відбудуться змагання з Мото Джимхани.

Програма:

10.30 - 11.00 год - збір біля Монументу Слави (вул. Стрийська)

11.00 - 12.30 год - проїзд колони містом (вул. Стрийська «Монумент Слави» – центр міста «Оперний» – вул. Городоцька, 306 «Арія Моторс»)

12.30 год - територія Арія Моторс - змагання з Мото Джимхани, смачна байкерська кухня та драйвова атмосфера (вул. Городоцька, 306 «Арія Моторс»).

Організатори заходу запрошують байкерів та всіх небайдужих до моторуху у Львові приєднатись до святкування відкриття мотосезону 2017.

На усіх охочих чекає:

- проїзд Львовом колоною байків

- Змагання з Moto Gymkhana вул. (Городоцька, 306)

- музика

- смачні частування від організаторів

- драйвовий настрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: