Департамент розвитку ЛМР організовує «Сезон натхнення»

nathnennia-4049cf300f30625e7d8e6c8a65b1986e

В рамках проекту «Сезон натхнення» з 13 травня до 17 червня департамент розвитку ЛМР проводитиме лекції з натхнення для львів’ян. Професійні спікери з різних галузей розповідатимуть про те, як позитивно змінити різні сфери свого середовища.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зустрічі відбуватимуться по суботах у заводі «РЕМА» (вул. Заводська, 31, галерея «Zefirina») – для безкоштовного входу необхідно зареєструватися.

Організатори наголошують: завдання проекту – надихнути, об’єднати та нагадати львів’янам про креативність та сміливість. Серед тем «Сезону натхнення» - «Робота з людьми: любити/ненавидіти», «Візьми й не зроби: чому не всі ідеї реалізуються», «Креативність державних установ», «Як керувати декількома проектами».

Спікерами «Сезону натхнення» стануть Максим Бахматов (UNIT.City, екс-генеральний директор київського ВДНГ), Слава Балбєк (київський архітектор, 2B.group, TUYVO, Prostir 86), Віталій Кирилів (львівський дизайнер, співзасновник «Hochu Rayu»), Олег Ніколаєв (власник закладів Make my cake, Frebule, White whale, Одеса).

Департамент розвитку ЛМР запрошує всіх охочих львів’ян на першу лекцію Максима Бахматова «Креативність державних установ», що відбудеться 13 травня о 18.30. Для участі в лекції необхідно зареєструватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: