Бездіяльністю у питанні цивільного захисту у Бродах займається прокуратура

2314_1494417344_587x377_3_0

Прокуратура розгляне питання бездіяльності керівництва Бродівської міської ради.

Через не усунення порушень після перевірки стану цивільного захисту у місті Броди, за висновками комісії, голова Львівської ОДА скерував подання до обласної прокуратури з проханням розглянути питання бездіяльності керівництва Бродівської міської ради, передає прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, минулого тижня департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА та ГУ ДСНС України у Львівській області провели спільну перевірку стану цивільного захисту у Бродівській міській раді.

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, у Бродівській міській раді не усунуті порушення, які були виявленні під час перевірки ще у лютому.

Зокрема, не створена Бродівська міська ланка Єдиної державної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації цивільного захисту, а також не визначена особа – відповідальна за організацію заходів цивільного захисту.

За словами т.в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександра Харчука, такий підхід до виконання Плану підготовки цивільного захисту в регіоні є неприпустимим, адже у разі виникнення надзвичайної ситуації в місті Броди наслідки катастрофи ліквідують несвоєчасно, а відтак це може призвести до втрат матеріальний, а за найгірших прогнозів й до людських смертей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: