Зателефонувати на короткий номер «Гарячої лінії міста» тепер можна з мобільного

Зателефонувати на короткий номер «Гарячої лінії міста» тепер можна не лише зі стаціонарного телефону, як було раніше, а й з мобільного. З 21 квітня дзвінки на скорочений номер «Гарячої лінії» 15-80 доступні для абонентів оператора Vodafone безкоштовно.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

З іншими мобільними операторами Львівська міська рада поки веде переговори про співпрацю, щоб допомогти мешканцям з мобільних телефонів безперешкодно користуватись послугами «Гарячої лінії».

«Працівники «Гарячої лінії міста» приймають дзвінки від мешканців, їх опрацьовують, систематизують. Кожна скарга мешканця – важлива, ми її закриваємо лише тоді, коли питання вирішується. Це надзвичайно важливий центр для функціонування міста. Щоранку міський голова і профільні заступники мають інформацію за добу, яка проблематика, що треба зробити краще. Раніше була проблема, що не всі додзвонювались. Сьогодні ми встановили додаткове вартісне обладнання, яке дає можливість вийти на 95% і більше відсотків додзвонюваності на нашу «Гарячу лінію міста», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами директора департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентини Бартошик, раніше мешканці могли телефонувати лише на стаціонарний номер «Гарячої лінії міста», проте відтепер короткий номер 1580 доступний з мобільних телефонів для абонентів оператора Vоdafone.

«Відділ «Гаряча лінія міста», будучи невід’ємною ланкою взаємодії між міською владою, відповідними службами та громадою міста, також надає важливу соціальну підтримку, щоденно обслуговуючи сотні дзвінків мешканців нашого міста. Впроваджуючи сучасні засоби комунікації, містяни отримали змогу залишати звернення за номером 1580 лише зі стаціонарного телефону. Ми надіслали листи до трьох мобільних операторів: ТОВ «Лайфселл», ПрАТ «Київстар» та «Vodafone Україна» для надання можливості мешканцям, які є абонентами компанії, телефонувати на «Гарячу лінію міста» за скороченим номером 1580 з мобільного телефону, що дасть додаткову можливість безперешкодного доступу до міських служб. Поки пропозиції надійшли від оператора Vodafone», - розповіла директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

За словами заступника Генерального директора «Vodafone Україна» Костянтина Воробйова, відтепер усі абоненти оператора Vоdafone мають можливість телефонувати з мобільного на короткий номер «Гарячої лінії міста» 1580 безкоштовно. «Зважаючи на те, що переважна більшість мешканців Львова користується мобільним зв’язком,  ми розуміємо бажання і потребу львів’ян  мати змогу безкоштовно зателефонувати на короткий номер «Гарячої лінії міста» з власного мобільного. Адже дуже часто у людей виникає потреба повідомити або отримати «гарячу» інформацію тут і зараз. Пошук стаціонарного телефону або ж набір міського номера, який, до того ж, складно запам’ятати, – це довго і незручно. Натомість комбінацію з чотирьох цифр 1580  знає кожен мешканець міста Лева.  Тож з любов’ю до Львова та львів’ян оператор  «Vоdafone Україна»  вирішив надати своїм абонентам можливість телефонувати безкоштовно на короткий номер «Гарячої лінії міста». Ми переконані, що телефонні дзвінки на цей номер допоможуть і мешканцям міста в отриманні потрібної консультації,  і відповідним службам – у тому, щоб проконтролювати, як вирішуються конкретні проблеми», - коментує  запуск  мобільної «Гарячої лінії» Костянтин Воробйов, заступник генерального директора «Vodafone Україна», регіон Захід, і додає, що це лише перший крок, адже мають багато цікавих ідей та соціальних проектів.

За словами начальника відділу «Гаряча лінія міста» Віри Фрис, у кол-центр щомісячно надходить 30-35% дзвінків з мобільного телефону. За рік надійшло  254 217 дзвінків, з них 30% на мобільний.  Загалом за останні 5 років  у кол-центр надійшло понад мільйон дзвінків.

Як додає директор департаменту адміністративних послуг ЛМР  Валентина Бартошик, співпраця з мобільними операторами є дуже важливою, щоб мешканець міг у будь-який час доби не думати про рахунок на мобільному телефоні, а знати про те, що якщо є проблема – він може одразу розповісти про неї, зателефонувавши на «Гарячу лінію міста».

Окрім того, для «Гарячої лінії міста» запускають нове програмне забезпечення, тому зателефонувати мешканцям буде простіше, а всі звернення оброблятимуться в автоматичному режимі. Це підвищить оперативність і прозорість роботи служб міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: