Завтра відкриється виставка акваріумних риб

pic_b

Завтра, 11 травня, о 12:00 год. у приміщенні Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру (вул. Кубанська, 12) відкривається третя загальноміська виставка акваріумних риб «Барви гуппі плюс» (гуппі та інші види акваріумних риб, які народжують живих мальків).

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Організаторами виставки є Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр та Львівський клуб акваріумістів. Виставка триватиме до 21 травня.

Експонати на виставку представлятимуть міський дитячий еколого-натуралістичний центр та приватні акваріумісти міста Львова, а також гості з Києва та Харкова.

На виставці буде представлено 32 авторських акваріуми, об’ємом  20-60 літрів.

Також вперше на виставці і вперше в Україні будуть представлені окремі види акваріумних риб природного забарвлення.

«Гуппі вважаються акваріумними рибами для початківців, вони невибагливі до умов утримання, легко розмножуються. Гуппі окремих порід можна вважати складними в утриманні та розведенні рибами. Завітавши на виставку, ви відкриєте для себе зовсім інших гуппі, а також побачите кілька інших видів  акваріумних риб: пецилій, меченосців, молінезій, природні форми лімій, гегардінусів, які будуть цікавими і для акваріумістів з великим досвідом і для тих, хто побачить їх вперше. Запрошуємо львів’ян та гостей міста», - зазначають у міському дитячому еколого-натуралістичному центрі.

Виставка триватиме у приміщенні міського дитячого еколого-натуралістичного центру (вул. Кубанська, 12) щодня з 12:00 до 18:00 год. до 21 травня. Вхід – вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: