Поліція затримала чотирьох підозрюваних у сутенерстві

148102

На Полтавщині сьогодні, 11 травня, працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов`язаними з торгівлею людьми, ГУ НП у Полтавській області припинили діяльність організованої групи з чотирьох осіб, які займалися залученням у заняття проституцією і сутенерством.

Про це повідомили в прес-службі обласного управління поліції.

За її даними, зазначену злочинну групу організували полтавчанка та жителі Кременчука. Вони забезпечували діяльність семи повій у Кременчуці.
«Встановлено, що дві жінки приймали замовлення від клієнтів на надання повіями інтимних послуг за грошову винагороду, здійснювали збір грошових коштів із повій та контролювали їхню діяльність, - повідомив начальник поліції Полтавської області Олег Бех. - Двоє чоловіків на автомобілі перевозили повій до клієнтів і здійснювали збір коштів за надані послуги».

Поліцейські провели низку санкціонованих обшуків і вилучили речові докази.
За даними фактами відкрито досудове розслідування за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені стосовно кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: