Представників ОТГ навчали, як розвивати молодіжну політику

У четвер, 11 травня, у Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч із керівниками об’єднаних територіальних громад для налагодження співпраці у напрямку розвитку молодіжної політики, забезпечення якісної роботи молодіжних працівників та утворення у складі ОТГ відділів молоді.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Під час зустрічі організатори ознайомили учасників із реалізацією молодіжної політики на загальнодержавному та місцевому рівнях, повідомили про можливості національної навчальної програми «Молодіжний працівник».

Крім того, на прикладі Львівського обласного молодіжного центру розповіли про перспективу розвитку мережі вільних просторів для молоді та можливі форми роботи з нею.

Учасники визначили подальші кроки спільної праці над реформуванням молодіжної галузі в своїх громадах, а також наголосили на важливості забезпечення кадрового потенціалу та ефективної комунікації щодо розвитку обласної молодіжної політики Львівщини.

Загалом же участь у нараді взяли понад 20 представників ОТГ.

Варто зазначити, що організували навчання департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації та Львівський обласний молодіжний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: