У мережі стартував корисний флеш-моб #CleanHands

hands-f34a15bf19ede6750d09967390f1d0e1

Всесвітня організації охорони здоров'я відзначила 5 травня День гігієни рук. В рамках відзначення кожен охочий може долучитися до флеш-мобу #CleanHands, що триває постійно. До флеш-мобу вже долучився міський голова Львова.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Сайт cleanhandsavethelives.org допомагає актуалізувати проблему гігієни рук. Зокрема, на сайті можна дізнатися низку статистичних даних. Наприклад, щодня близько 500 тис. людей заражаються інфекцією, а помирають від неї – 20 людей на кожні 50 тис. У Сполучених штатах Америки від інфекцій, що потрапляють через недотримання гігієни, щорічно помирає близько 200 тис. осіб.

Також на сайті діє флеш-моб #CleanHands, долучившись до якого, можна привернути увагу громадськості до потреби стежити за гігієною рук. Вимоги до флеш-мобу – зібратися разом із колегами/друзями/знайомими, помити руки, видрукувати табличку з закликом до гігієни рук (всі умови флеш-мобу та варіанти табличок можна побачити на сайті флеш-мобу) та зробити фото з хештегами на вибір: #HandHygiene, #CleanHands#AntibioticResistance .

Нагадаємо, до флеш-мобу вже долучилися міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат Сергій Кіраль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: