На Львівщині легковик зіткнувся із мікроавтобусом

xw_1005836

Внаслідок ДТП водії обидвох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 травня на автодорозі Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів по вулиці Галицькій в місті Бібрка, Перемишлянського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Нісан Теана», 39-річний львів’янин, виїжджав з автозаправки не надав переваги в русі автомобілю «Фольксваген Транспортер», під керуванням 30-річного жителя Івано-Франківської області який рухався автодорогою в напрямку міста Рогатин, внаслідок чого відбулося зіткнення транспортних засобів.

Обидвох водіїв із телесними ушкодженнями доставлено у медичний заклад. У водія мікроавтобуса лікарі діагностували «черепно-мозкову травму», у водія «Нісану» –«садна лобової ділянки голови».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: