В Академії сухопутних військ привітали матерів курсантів

1494460261466

Сьогодні в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відзначають День матері. Курсанти привітали понад 350 матерів, які взяли участь в урочистих заходах. Нагороди від імені громади міста вручив мер Андрій Садовий.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Біля КПП курсанти зустрічали своїх матусь квітами та вітали зі святом. Після цього у клубі Академії розпочалась урочиста частина. Керівництво міста та області, військовий капелан, а також керівництво Академії привітали матерів зі святом та вручили почесні відзнаки. Після нагородження розпочався концерт.

«Тільки з віком людина починає розуміти, що таке мама. Коли ти малий, то само собою – мама є, допоможе, якщо проблеми. Тільки з віком ти починаєш розуміти, скільки мама переживає, терпить, вболіває, скільки молитов має вимолити мама для здоров’я своєї дитини, для щасливої долі. Ми живемо у дуже складний час, ніхто не знає, як воно буде далі, світ такий. Нам є трохи простіше, бо ми віруючі люди, ми віримо в Бога. Я завжди покладаюсь на ласку Божу і на Божу мудрість. Маю жаль, що я не завжди знаходжу час, що мамі зателефонувати, лишній раз заїхати до мами. Я дивлюсь, як моя дружина Катерина, скільки вона часу приділяє нашим хлопцям, вона це все переносить через себе. Зрозуміти маму може тільки мама. Ми, чоловіки, просто закохуємось, любимо, дякуємо, маємо цю опіку і просто віримо. Коли хтось говорить, що Україна має таке непевне майбутнє, маючи таких дітей, яких ми маємо, Україна буде мати прекрасне майбутнє і треба в це вірити, і просто добре робити свою роботи. Ви, як мами, робите це досконало. Я вам щиро дякую, низький уклін», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

З метою вшанування матерів кращих курсантів, їх особистого внеску у виховання гідних захисників Вітчизни, прищеплення у них любові до рідної землі, духовних традицій українського народу ювілейними монетами імені Короля Данила Галицького нагороджено:

  1. Буяльська Лариса Анатоліївна – мати командира навчальної групи факультету ракетних військ і артилерії молодшого сержанта Буяльського Максима Анатолійовича;
  2. Гута Анжела Степанівна – мати курсанта факультету підготовки спеціалістів бойового (оперативного) забезпечення Гутого Ярослава Андрійовича;
  3. Дацків Олеся Іванівна – мати курсантки загальновійськового факультету Дацків Марії Олегівни;
  4. Романишин Оксана Сергіївна – мати командира навчальної групи навчального курсу Військового коледжу сержантського складу Романишина Ігоря Руслановича;
  5. Степаненко Світлана Миколаївна – мати курсанта факультету бойового застосування військ Степаненка Владислава Андрійовича.

Також кожна мама, яка нагороджена ювілейною монетою, отримає матеріальну допомогу у розмірі 2 тис грн.

«До кожної монети ще по 2 тис грн підтримки. Щоб ви були багаті, щасливі, здорові», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Після концерту матері оглянуть навчальну базу, спальні приміщення та пообідають у курсантській їдальні. Також передбачене спілкування матерів з викладачами та курсантами.

Нагадаємо, святкування Дня матері в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного влаштовують щороку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: