«Міс Львів-2017»: хто змагатиметься за корону найкрасивішої

18622965_120332001090822407_1629601287_n

Цьогоріч у фіналі конкурсу «Міс Львів» за корону найвродливішої дівчини змагатимуться чотирнадцять красунь.

 

Христина Сапій

Дівчина вважає, що запорукою до успіху є її харизматичність та освіченість, а краса – це комплімент від Бога. В людях цінує вірність та щирість, більшу частину свого життя хоче присвятити подорожам, щоб збагачуватися враженнями та пізнавати різні культури і народи. Захоплюється мистецтвом і всім тим, що приносить гармонію і радість в її життя.

Божена Любінецька

Божені 20 років і вона навчається на туризмі, тому що обожнює подорожувати, але все одно її завжди тягне повертатися додому, бо вважає свою країну найкращою і щодня молиться, щоб над нашими головами було голубе мирне небо. З дитинства займалася різними видами спорту – професійно плаває, їздить верхи, катається на лижах, на ковзанах, а ще танцює, співає, любить тварин та дуже смачно готує!Вірить у справжню дружбу та кохання, адже вважає, що людина у якої немає духовних цінностей – це бідна людина, справжня краса знаходиться в душі!

Юлія Матковська

19-річна Юля закінчила школу ім. С.Крушельницької по класу фортепіано. Вона дуже активна, тому часто бере участь у різних благодійних заходах. Юля обожнює дітей, це і спонукало її вступити на факультет психології у Львівський державний університет внутрішніх справ, щоб подарувати малечі любов та радість, які втратили свою сім'ю. Вона вважає, що у житті немає нічого ціннішого, ніж сім'я та їхня підтримка. Хобі – подорожувати та дегустувати різні екзотичні страви. А також мріє, щоб у нашій країні настав мир та спокій.

Ірина Ткачук

17-річна дівчина весела та наполеглива. Навчається на програмуванні, з дитинства займається вокалом і обожнює подорожувати. Вважає,що справжня краса дівчини – це поєднання яскравої зовнішності,розуму та доброго серця.

Ольга Пончка

Дівчині 21 рік. Вона випускниця Львівського банківського інституту за спеціальністю облік та оподаткування. Щира, весела та комунікабельна. Ольга мріє з дитинства стати відомою та успішною бізнесвумен, для цього хоче якнайшвидше втілити в реальність свій Інтернет-магазин з базовим гардеробом для стильних дівчат. Життєве гасло – робити добро та залишатися хорошою людиною.

Людмила Деменюк

Людмила з 15-ти років активний волонтер у дитячих театральних фестивалях , пластунка у курені імені Богдани Світлик. Під час навчання в університеті Людмила довго була добровольцем у воєнному госпіталі і підтримувала солдатів, яких поранили на Сході. З дитинства дівчина мріє побачити весь світ і вже об'їздила пів-Європи, а надихав Люду Джек Керуак і роман «В дорозі». Людмила працює організатором різноманітних свят і зізнається, що обожнює організовувати весілля, оскільки вірить у справжнє кохання, єдине і до кінця життя.

Аліна Борошенко

Їй 23 роки. Мріє навчитися їздити на байку та стрибнути з банджі-джампінгу. Отримує диплом за спеціальністю Програмна інженерія. Добродушна, щира та творча людина. Полюбляє фотографувати та займається декоруванням предметів побуту. Вважає, що все найкраще стається спонтанно. Для Аліни участь в конкурсі – це виклик самій собі. Дівчина постійно прагне до самовдосконалення та не боїться перешкод на шляху. В людях цінує доброту та чесність. По життю іде з словами «Віра, Надія, Любов!» Найголовнішим для неї – це її сім'я та друзі. Надіється, що простота та щирість – це саме ті речі, які покращують наше життя.

Анастасія Рассохіна

Анастасія – студентка 1 курсу юридичного факультету внутрішніх справ. В дитинстві займалась гімнастикою та спортивно-бальними танцями . У вільний час займається спортом, адже завжди потрібно підтримувати себе в формі . Впевнено йде до своїх мрій та, незважаючи на перешкоди, не перестає посміхатись. Вірить у вислів «Посміхнись світу і він посміхнеться тобі». Цінує в людях насамперед такі якості, як щирість, доброта та простота . Вважає, що лише внутрішня краса є справжньою.

Діана Іонова

Дівчині 19 років. З дитинства займалася моделінгом , завжди полюбляла бути в центрі уваги та знайомитись з новими людьми, тому зараз здобуває освіту за спеціальністю журналістика в Львівському національному університеті імені Івана Франка. Мріє стати відомим журналістом та успішною бізнес-леді, видати власну книгу, над написанням якої зараз працює, та багато подорожувати світом. Секретом успіху вважає свою незламність та харизматичність. Сміливо кидає виклик долі і впевнено крокує назустріч своїм мріям: «Я цього хочу – значить це буде».

Вікторія Лисиганич

19-річна Віка навчається в Львівському національному університеті імені Івана Франка на економічному факультеті за спеціальністю фінанси та кредит. Планує в майбутньому змінити наше економічне становище в країні на краще. Бере участь у різних благодійних проектах, адже вважаю, що доброта врятує світ.

Софія Мичко

Софії 21 рік. Вона з дитинства займалась музикою та писала вірші, здобула дві вищі освіти. Обожнює екстремальні види спорту, зокрема кататись на лижах. Вважає, що життя дає нам безліч можливостей, які потрібно використовувати з розумом. В людях цінує благородство, тактовність та порядність. У всьому і завжди прагне гармонії. Планує в майбутньому стати успішною бізнес-леді та хорошою мамою. Вважає, що її яскрава зовнішність, впевненість в своїх силах та внутрішня рівновага допоможуть досягнути успіху. Вірить, що ми отримуємо від життя лише те, що наважуємося попросити, тому не бійтеся підвищувати планку.

Ірина Новик

Їй 20 років. Дуже любить активний спосіб життя. Багато років займається аніматорством, тому що обожнює проводити час з дітьми. З дитинства закохана в архітектуру та красу львівських вуличок та кав'ярень. Тому й обрала це місто для подальшого навчання та життя. Знаходить натхнення у фотографуванні, ділячись новими гарними місцями Львова і не тільки. Закінчила школу зі золотою відзнакою, а зараз навчається на факультеті «Міжнародна економіка». Мріє і надалі подорожувати світом та відвідати багато цікавих місць.

Марта Шевчук

Марті 21 рік і з 15 років вона професійно займається модельною кар'єрою, полюбляє подорожувати, бо вірить, що кожне місто, країна особлива своєю душею та атмосферою, тому й обрала сферу праці – дизайн інтер'єру, вона хоче вкласти свій пазл краси – і цим прикрасити чарівні міста нашої України .

Діана Якимишин

Дівчині 19 років. Вона навчається у Львівській національній академії мистецтв на дизайнера інтер'єру. Творча особистість, захоплюється не тільки образотворчим мистецтвом, а й музикою. Грає на скрипці та займається вокалом. Полюбляє спорт, активний відпочинок, нові враження та знайомства. Обожнює подорожувати зі своєю сім'єю, тому мріє об'їздити з батьками і молодшим братиком увесь світ.

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: