У Львові діти рятуватимуть Всесвіт від сміття

1-4 червня у Львові відбудеться Дитячий Форум «Космовізія: Супергерої та книжкова туманність».

Організатори ставлять за мету показати дітям, що читати цікаво, а для того, щоб стати творцем у якійсь галузі, необхідно вміти фантазувати, пише Сultprostir.

Це доведуть українські видавництва з різних міст, що спеціалізуються на дитячій літературі, які представлять свої новинки і книги попередніх років. Крім того, учасниками Форуму стануть відомі літератори й ілюстратори, які проведуть творчі зустрічі й автограф-сесії. Серед них – Іван Андрусяк, Василь Шкляр, Мар’яна Савка, Галка Крук, Кузько Кузякін, Мар’яна Прохасько та інші.

Основною подією Дитячого Форуму стане просторова гра-квест, правила якої звучать так: «Одну з Галактик заполонило космічне сміття. Врятувати Всесвіт можуть діти, які здобудуть 9 суперсил. Для цього їм потрібно відвідати 9 планет (тематичних просторів),  мешканці кожної з яких володіють лиш однією з суперсил. Лише ті, хто здобудуть 3, 6 або 9 суперсил, зможуть стати Косморейнджерами, Космогероями й Супергероями та врятувати Всесвіт».

Також дітлахи зможуть відвідати вистави й кінопокази, змоделювати супергероя, прибульця чи космічну зброю із паперу, долучитися до створення мультфільму з пластиліну, майстер-класів із гри на музичних інструментах, малювання, авторського розпису тканин, створення витинанок і графічних коміксів, взяти участь у спортивних змаганнях та інших активностях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: