Під час провокацій біля Львівської облради постраждала вагітна жінка

ArticleImage_124376

У Львові сьогодні активісти патріотичних організацій зірвали сесію Львівської обласної ради, увірвавшись в зал засідання, який закидали димовими шашками, травмовано працівницю телеканалу.

Про це повідомила керівник відділу новин телеканалу Перший Західний Світлана Ровенчак, йдеться на сторінці каналу у Фейсбуку.

«Просимо про підтримку і молитву!
Сьогодні під час захоплення праворадикалами приміщення Львівської обласної ради постраждала наша колега, журналістка телеканалу, яка готувала новини про хід подій на сесії ЛОР.
Керівник відділу новин телеканалу Перший Західний Світлана Ровенчак розповідає, що наша журналістка була дуже близько біля дверей облради, де були сутички. Вона надихалась диму від фаєрів та сльозогінного газу, перенесла стрес і, можливо, її хтось штовхнув. Наша вагітна колега госпіталізована через загрозу викидня.
Ми молимося за здоров'я мами і дитятка. Щиро віримо, що все буде добре. І вкотре переконуємося, що робота журналіста повсякчас пов'язана з непередбачуваними небезпеками...
Просимо колег-журналістів з розумінням поставитися до побажання постраждалої не називати своє ім'я та іншу інформацію.
Дякуємо усім за підтримку!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні близько сотні представників ВО «Свобода», ГО «Сокіл» та «Правого сектора» під час сесії облради проводили пікетування під стінами облради з вимогою до депутатів ухвалити звернення до президента України Петра Порошенка і до Верховної Ради щодо прийняття закону «Про амністію у 2016 році», який так і не був підписаний президентом.
Учасники акції висловлювали обурення зволіканням президента з підписанням закону про амністію-2016, який також стосується бійців АТО, засуджених за незначні злочини. За словами представників «Правого сектору», з Львівщини наразі ув`язненими є десять осіб.
Не дочекавшись розгляду даного питання депутатами, близько 50 активістів, прорвавши кордон охорони і поліції, з різних ходів увірвалися до сесійної зали і закидали зал димовими шашками. Частині депутатів вдалося вийти, інших активісти на деякий час заблокували у заповненому димом залі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: