Кількість українських користувачів Facebook зросла на 1,5 мільйона

rss-photo

Після того, як українські провайдери почали блокувати доступ до російських інтернет-ресурсів, аудиторія українських користувачів Facebook зросла на 1,5 млн і станом на 30 травня становить 8,3 млн

Після того, як українські провайдери почали блокувати доступ до російських інтернет-ресурсів, аудиторія українських користувачів Facebook зросла на 1,5 млн і станом на 30 травня становить 8,3 мільйона.

Про це повідомляє сайт Watcher.

«За методологією Facebook користувачами соцмережі є люди, які хоча б один раз протягом останніх 30 днів заходили в соцмережу будучи при цьому залогіненими. Тобто в цій статистиці не враховуються, наприклад, зареєстровані користувачі, які не заходять в соцмережу протягом останніх 30 днів, а також люди, які не зареєстровані в соцмережі, але переглядають її контент (наприклад, відео)», – повідомляється на сайті.

Зазначено, що в попередні роки українська аудиторія Facebook зростала на 35-40%. За останні 8 років – з квітня 2009 року – аудиторія Facebook в Україні виросла у 131 раз (з 63 тис до 8,3 млн).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: