На дизайн і логотип електронного квитка «ЛеоКарт» оголошується відкритий конкурс

dsc5411-6d03364ef18ab382c0458add54970d3b

ЛКП «Львівавтодор» з 1 червня оголошує відкритий конкурс серед дизайнерських фірм на кращу ідею логотипу «ЛеоКарт» та дизайну електронного квитка. Після надходження пропозицій, конкурсна комісія визначить найкращий варіант логотипу.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Фірма, яка переможе у конкурсі отримає замовлення на розробку бренд-бука, де буде детально прописано усі умови використання логотипу, як на офіційних, так і в інформаційно-рекламних документах.

«Як буде виглядати електронний квиток Львова, має важливе значення. Це наша візитівка і пам’ятка для туристів. Тому взяти участь у конкурсі ми запрошуємо досвідчені львівські дизайнерські фірми, які мають не менше 5-річний досвід роботи у реалізації подібних проектів і у розробці бренд-буків. Також ми залучимо громадськість Львова до обговорення запропонованих варіантів логотипу», - розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

При ЛКП «Львівавтодор» уже створена конкурсна комісія у складі 5 осіб: Василь Косів, Юрій Кужелюк, Андрій Москаленко, Святослав Товстига і Олексій Хміль.

«У конкурсну комісію ми запросили досвідчених людей, які представлятимуть і громадськість Львова, і владу, і фахівців з дизайну», – уточнив директор ЛКП «Міський центр Інформаційних технологій Андрій Вишневський.

Фірми, які вирішили взяти участь у конкурсі, у термін з 1 по 15 червня повинні подати письмову заявку на ім’я директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, проект логотипу в електронному вигляді формату JPG і у письмовому вигляді з печаткою підприємства. Подання проектів здійснюється за адресою: м. Львів, вул. Галицькі Пасіки, 7. Надсилаються на електронну пошту: [email protected].

«Міська влада нам доручила і ми взяли на себе не просте, але дуже важливе завдання – створення логотипу «ЛеоКарт», оскільки від зовнішнього вигляду електронного квитка залежить, як сприйматимуть мешканці Львова і його гості автоматизовану систему оплати», - вважає директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Для отримання положення про умови проведення конкурсу і уточнення порядку проведення конкурсу необхідно звернутися до начальника відділу автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтодор» Сергія Журбенка (Т. 067-311-60-11).

Нагадаємо, 17 листопада 2016 р. у Львові підписали угоду щодо кредитного фінансування проекту автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті міста. Таким чином, Львів отримає від Європейського банку реконструкції та розвитку 10 млн євро на впровадження електронного квитка.

А 29 травня 2017р. виконавчий комітет ЛМР для реалізації проекту впровадження автоматизованої системи оплати проїзду у громадському транспорті м. Львова офіційно затвердив, обрану львів’янами, назву електронного квитка українською мовою – ЛеоКарт і англійською – LeoCard та доручив ЛКП «Львівавтодор» провести відкритий конкурс із розробки логотипу та дизайну електронного квитка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: