Цими вихідними у Львові розважальні заходи буде перенесено

Львів у скорботі, у зв’язку зі смертю Блаженнішого Любомира Гузара. Від сьогодні і до дня похорону (5 червня) на львівській Ратуші та адміністративних будівлях буде приспущено прапори. Водночас, розважальні події, які попередньо планувались на ці дні, або будуть перенесені на інші дні, або буде відкориговано формат заходів, з урахуванням обставин.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зокрема, організатори духовно-мистецького фестивалю «Soli Deo Gloria» повідомили, що офіційне відкриття фестивалю переносять на завтра, 2 червня, на 15.30 год. Сьогодні ж на екрані сцени висвітлюють фото Архиєпископа-емерита Любомира зі свічкою жалоби та лунають класичні твори Баха (не голосно).

Відкриття музейно-культурного комплексу «Львіварня» зміщено у часі. Тож за інформацією організаторів, воно відбудеться о 15.00 год 3 червня, в суботу, і з програми буде вилучено концертну частину.

Автомобільний фестиваль «Leopolis Grand Prix», який цього року приурочений до 85-річчя змагань з офіційним статусом Гран Прі, змістив події, які планувались на суботу, 3 червня, і проведе їх у неділю, 4 червня. Фоновий музичний супровід заходу теж буде відкориговано.

Попрощатись з Блаженнішим Любомиром можна буде в п’ятницю і в суботу у Соборі св. Юра. Детальніше про організаційні моменти тут: http://city-adm.lviv.ua/news/society/religion/239947-lviv-poproshchaietsia-z-blazhennishym-liubomyrom-huzarom

Як курсуватиме громадський транспорт у ці дні читайте: http://city-adm.lviv.ua/news/city/transport/239960-vidbulysia-zminy-u-rusi-hromadskoho-transportu

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: