Як сьогодні охороняють Львівську обласну раду (фото)

IMG_0980

Сьогодні під стінами Львівської обласної ради десятки поліцейських, посилено заходи безпеки. До такого заходу довелося вдатися після подій 30 травня, коли приміщення захопили радикали.

Нагадаємо, 30 травня мало відбутися чергове пленарне засідання сесії Львівської обласної ради. З самого ранку під стінами установи зібралися представники трьох організацій – ВО «Свобода», «Національного корпусу» та «Правого сектору». Вони вимагали від депутатів проголосувати за їхній маніфест, у якому йшлося про націоналізацію російських підприємств, припинення підняття комунальних тарифів, продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Читайте також: Націоналісти прорвалися на сесію Львівської обласної ради: полетіли димові шашки (оновлюється)

Оскільки депутати не встигли проголосувати до обіду за відповідне звернення, молоді люди штурмували приміщення Львівської обласної ради, у приміщення полетіли димові шашки, були і постраждалі, зокрема вагітна журналістка. Крім того, були постраждалі і серед правоохоронців, яких викликали на місце події.

Після словесних перепалок і шарпанини голова облради Олександр Ганущин закрив засідання сесії, а згодом оголосив, що наступне відбудеться 1 червня.

Читайте також: Синютка вимагає від поліції провести службове розслідування   

Представники націоналістичних організацій встановили намети навпроти будівлі облради. Тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження, а голова облдержадміністрації Олег Синютка вимагає проведення внутрішнього розслідування в ГУ Нацполіції щодо подій 30 травня.

Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: