Депутатам Львівської міськради відмовляють у наданні фінансового звіту «Львівспецкомунтрансу»

DSC_7949-e1481961900303

На всі депутатські запити з вимогою надати повний фінансовий звіт за використані кошти на ЛКП «Львівспецокмунтранс» приходить одна відповідь – це закрита інформація.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат Ігор Зінкевич.

«За моєї пам'яті вже було створено три комісії щодо ситуації з вивезення сміття. Одна з них, депутатська, щодо звіту ЛКП «Львівспецкомунтранс» за використання бюджетних коштів по вивезенню сміття зі Львова за 2016 - 2017 рік.

З грудня 2016 року було надіслано не один депутатський запит щодо надання повного звіту за використані кошти, щоб розуміти, для чого з бюджету виділено на «Львівспецкомунтранс» мільйони гривень і на які потреби вони були використані. Та щоразу надається одна і та ж відповідь (не офіційно): «…це закрита інформація, бо як дізнаються люди куди веземо і за які бюджетні кошти то люди перекриватимуть дороги і не дадуть вивозити сміття….». Хоча ми просимо не плани на вивіз, а інформацію, куди вивезли, яка кількість і яка сума - відповіді немає, всі спроби залишаються марними», – написав Зінкевич.

Він додав, що аудиторська фірми ТзОВ «Аудиторська компанія «ДК-Україна», яку було залучено, як третю сторону для незалежного зовнішнього аудиту наприкінці 2016 року, так і не спромоглася станом на травень 2017 року надати звіт.

«Отже, якщо ми, як депутати фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міські раді, не будемо голосувати на сесії про виділення чергового траншу грошей на «шахрайсько-злодійський» бізнес «Львівспецкомунтрансу». Також просимо мера Львова не звинувачувати депутатів в блокуванні вивозу сміття з міста, бо, по-перше, ми не отримали жодних звітів за використанні кошти за 2016-2017 роки, які виділялись на вивіз сміття, по-друге, жодні депутатські ініціативи, на взірець джіпіес трекерів, які відслідковуватимуть вантажівки з сміттям по Україні, встановлення ваг для зважування, не впроваджуються, навіть попри те, що були підтримані та проголосовані на сесії Львівської міської ради.

Соромно бачити розкидане по лісах Львівщини та різних областей львівське сміття», – написав Зінкевич.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: