У Шевченківському районі висаджують квітники вишитим орнаментом

flower3-e8ea7a8b88322426b7fee474ddbde4ea

Від вул. Під Дубом до вул. Липинського на просп. В. Чорновола у Львові проводиться масштабне висадження квітів. Станом на сьогодні квіти висаджені по вул. Під Дубом та просп. Чорновола. Про це повідомили у Шевченківській районній адміністрації.

Від вул. Під Дубом до вул. Липинського на просп. В. Чорновола у Львові проводиться масштабне висадження квітів. Станом на сьогодні квіти висаджені по вул. Під Дубом та просп. Чорновола. Про це повідомили у Шевченківській районній адміністрації, передає прес-центр ЛМР.

Як зазначають в районній адміністрації, центральний газон проспекту В. Чорновола реконструюють. Уже реконструювали близько 580 м² газонів, котрі засадили квітами. З них – 2 унікальні газони-«вишиванки» по 39 м².

Усього висадили 2400 бегоній, 2320 циненарій, використано 1250 кг бежевої та рожевої мармурової крихти. З багаторічників висадили 143 вейгели пурпурові.

У Шевченківській районній адміністрації заявляють – роботи від вул. Під Дубом до вул. Липинського завершать до 28 червня. Підрядником робить виступає ПП «Гарденія».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: