Пошукова операція лося у Києві закінчилась

18950992_1940645829514657_2536035975974703026_n

Пошукова операція із пошуків лося, якого кияни помітили у місті на передодні, закінчилася. Про це повідомляє Kyiv Animal Rescue Group на своїй сторінці у Facebook.

Пошукова операція із пошуків лося, якого кияни помітили у місті на передодні, закінчилася. Про це повідомляє Kyiv Animal Rescue Group на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, вчора зранку кияни повідомили, що побачили на Оболоні травмованого лося. Пізніше люди повідомили, що бачили, як тварина перепливає Дніпро і виклали відео.

У повідомленні зазначається, що активісти могли вистрелити у лося снодійним, втім не використали цей шанс. Постріл можна було здійснити, коли тварина пірнала у воду. Оскільки снодійне діє лише через 10 хвилин після потрапляння в організм це було небезпечно, бо лось швидше за все б утонув, не діставшись берега.

О 20.00 пошукова операція закінчилася, адже рятівникам так і не вдалося знайти тварину на острові. Зазначимо, що в ній було задіяно 10 рятувальників.

«Сенсу продовжувати пошуки на Трухановому острові немає. Територія острова дуже велика, а від острова Муромець його відокремлює вузька річка, яку лось легко перетне. Швидше за все, він повернеться в місця свого природного проживання, на береги Десни», — сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: