Стало відомо, хто переміг на конкурсі «Міс Львів» (фото)

IMG_2305
Міс Львів-2017. Фото: Дивись.info

8 червня у Львові обрали найкрасивішу дівчину міста.

8 червня у Львівській опері відбулося фінальне гранд-шоу, на якому журі та містяни обрали найкрасивіших дівчат Львова.

Титул «Міс Львів» і корону здобула учасниця під номером 13 — Ірина Ткачук. Дівчині 17 років. Вона навчається на програмуванні, з дитинства займається вокалом і обожнює подорожувати. Вважає, що справжня краса панянки — це поєднання яскравої зовнішності, розуму та доброго серця.

Міс Львів-2017 Ірина Ткачук. Фото: Дивись.info

Міс Львів-2017 Ірина Ткачук. Фото: Дивись.info

Великий фоторепортаж з конкурсу дивіться тут.

Читайте також: Такі конкурси націлені на те, щоби красою рятувати світ, — віце-міс Львова (інтерв’ю)

Першою віце-міс стала 19-річна Юлія Матковська. Свого часу вона закінчила школу ім. С. Крушельницької по класу фортепіано. Юля обожнює дітей, це і спонукало її вступити на факультет психології у Львівський державний університет внутрішніх справ, щоб подарувати малечі любов та радість, які втратили свою сім’ю. Вона вважає, що у житті немає нічого ціннішого, ніж сім’я та їхня підтримка. Хобі — подорожувати та дегустувати різні екзотичні страви.

Другою віце-міс оголосили Марту Шевчук. Їй 21 рік і з 15 років вона професійно займається модельною кар’єрою, полюбляє подорожувати, бо вірить, що кожне місто, країна особливі своєю душею та атмосферою, тому й обрала сферу праці — дизайн інтер’єру.

Зазначимо, що на конкурсі також обирали «Міс Усмішку», «Міс Добре серце», «Міс Дружбу» та вручали інші титули.  Про це та багато іншого читайте та дивіться на нашому сайті згодом.

Читайте також: Дівчина з конкурсу краси – це симбіоз зовнішнього і внутрішнього, – директор «Міс Львів»

Інформаційна агенція Дивись.info — офіційний медіапартнер заходу, тож наші читачі матимуть можливість слідкувати за новинами конкурсу, почитати інтерв’ю з організаторами та учасницями і, звісно, подивитись фоторепортаж з обрання найкрасивішої львів’янки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: