На вихідних у Львові відкрили оновлений майданчик «Майорівка»

В неділю, 11 червня, за адресою вулиця Пасічна, 98 відбулося відкриття оновленого та покращеного майданчика для дозвілля мешканців громади «Майорівка». Відкриття відбулося в рамках проекту «Громади в дії».

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Облагородження території навколо майданчику є яскравим прикладом того, як змінюється все навколо, коли не кожен сам по собі, а з’являється громада, згуртована та діюча. Звісно, для активної громади потрібен натхненник, ідейник. Мікрогромада «Майорівка» має такого - це Микола Стецьків, який власним прикладом мотивує мешканців свого будинку до змін», - розповіла Христина Тибінка, координатор проекту в мікрогромаді «Майорівка».

Відкриття вдосконаленого майданчика для дитячого дозвілля відбувалося серед сусідів та жителів вул. Пасічна, 98. Тепер цей майданчик стане улюбленим місцем для дітей для їхніх батьків. Тут є велика кількість ігрових елементів та пісочниць, лавок. І зовсім скоро зелений живопліт виросте та стане виконувати свою головну функцію – захистить від вітру цю територію.

Як зауважив активіст громади Микола Стецьків, реалізовані проекти, втілені ідеї –ось що є мотивацією та натхненням для нових звершень.

«Кожен має розуміти, що тільки конкретні результати твоєї діяльності є підтвердженням спроможності виконувати поставлені завдання. Цього ми хочемо навчити молодь, яка буде пропагувати принцип відповідальності й надалі», - наголосив Микола Стецьків.

Нагадаємо, проект «Громади в дії» здійснюється Інститутом міста за фінансування Програми ЄС «Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA∓LA) 2012 and 2013». Проект спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження ефективного діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: