Астролог Михайло Левін розповів, коли закінчиться війна в Україні

astrology_and_wedding

На думку найвідомішого астролога пострадянського простору Михайла Левіна, війна в Україні не закінчиться у найближчі 25 років. Це затягнеться приблизно до 2030 року.

 

Про це астролог, ректор Московської Академії Астрології сказав сьогодні на прес-конференції у Києві, передає IA.Дивись.info

На його думку, фізично проблема буде вирішена, а от для психологічного вирішення треба мати більше часу.

«Гадаю, що найближчі 25 років проблема України не вирішиться. Конфлікт затягнеться приблизно до 2030 року. Фізично проблема буде вирішена, а от для психологічного вирішення треба мати більше часу. Меркурій рухомий, а Місяць несе у собі традиційну енергію. Тому бачимо як довго живуть традиції. Спроба насильним шляхом вирішити завдання Місяця не закінчиться успішно, необхідно шукати органічні шляхи», – сказав Михайло Левін.

Від України, заявив астролог, залежить майбутнє всього християнського суперетносу:

«Україна у цьому сенсі відіграє непросту роль, адже пов'язує дві різні цивілізації. Тому історія України - це безперервний рух зі Сходу на Захід. Україна поляризована, бо її частина західна, інша - східна. Мовне питання проекцією на простір України міжцивілізаційної проблеми Європи та Росії. Адже з одної сторони ці простори тісно взаємодіють між собою протягом століть та не можуть ніяк зрозуміти один одного. Тому якщо Україна не вирішить цієї проблеми, це може вплинути на ввесь християнський суперетнос. Тріщина, що розділяє цивілізації, проходить через серце України. Це тяжка місія, але вона нагороджується».

Також астролог озвучив прогнози і щодо майбутнього Європейського Союзу.

«Європейський Союз чекає криза, утім, він не розпадеться. Сьогоднішній ЄС - це лише стадія, за ним буде щось нове. Криза не приведе до розпаду єдиної Європи. За майбутнє Європи не варто боятися. Що ж стосується євро, то я б волів долар.

Що ж стосується України, то в неї досить непростий шлях і майбутнє. У цієї країни майбутнє, але до нього треба буде йти довго. Ми всі - частина єдиного цивілізаційного організму, територія міняється, людство росте. Існує ряд цивілізацій. Існує християнська цивілізація, східна та православна, мусульманська. Іран - це далеко не те ж саме, що й арабський простір. Так само з Росією та Європою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: