У Львові відзначають 500-річчя реформації у Європі

logotyp-15d7be97bdf2827529135a9e77ac2608

У 2017 році в Україні відбувається святкування 500-річчя реформації у Європі. У рамках світового туру у місто Лева завітають 17 бразильських футболістів-професіоналів, які колись грали на високому рівні, щоб продемонструвати майстер-клас гри мільйонів, найвідоміший з них, колишній гравець київського «Динамо» Діого Рінкон.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Основна перемога в житті - прожити життя так, щоб згодом за це не пошкодувати. Можна виграти Лігу Чемпіонів, але програти життя. Тому, важливі дві речі: здоровий спосіб життя та християнські цінності. Давайте разом з бразильцями зіграємо у футбол»,- Анатолій Шміліховський, голова комітету «Кубка Реформації».

Захід проводиться за ініціативи оргкомітету Реформація 500 років, Львівської міської ради та футбольного клубу  «Карпати».

Програма заходів

30 червня – 1 липня

10.00 – 17.00 Штучні поля біля стадіону «Україна» - Майстер-клас для дітей і підлітків (8-15 років) за участю бразильських футболістів.

СК «Медик»( вулиця Івана Горбачевського, 24) - «Кубок Реформації» з міні-футболу - 16 аматорських команд визначать переможця, який завоює кубок Реформації та отримає право зіграти в показовому матчі проти бразильців.

Субота, 1 липня

19.00 - Стадіон «Україна» - товариський поєдинок ветерани ФК «Карпати» - команда бразильців (Вхід вільний)

Неділя, 2 липня

16.00 -18.00 - нагородження переможців «Кубка Реформації» та спілкування з бразильськими футболістами.

18.30 - показовий поєдинок між командою-переможцем «Кубка Реформації» та бразильськими футболістами, на штучному полі церкви Євангельських Християн (вул. Зелена, 11 б).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: