На сьогодні вивезено 270 тонн сміття

Як повідомив Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, станом на 18.00 год сьогодні з 11 тис 900 тонн перенакопиченого сміття вивезено 270 тонн, з низ 90 тонн – у ті міста, з якими Львів мав і раніше співпрацю, а 180 тонн вивезено у міста, з якими ще не було укладених угод.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Протягом дня було вивезено сміття лише з частини перенакопичених майданчиків. Сміття, яке нагромадилось на території перевантажувальних станцій, ще не вивозили.

Відтак, за сьогоднішній день сміття зі Львова прийняло 8 міст у Львівській області, з них – з 4 містами Львів вже мав підписані угоди. Також є підписана угода зі ще одним містом в області, але сміття на полігон в це місто ще не завозили.

Усі компанії-перевізники сьогодні отримали ліміти щодо вивезення та захоронення ТПВ з міста Львова на полігони у Львівській області, окрім ТзОВ «Грінера Україна».

Львівська міська рада вдячна владі та громаді тих міст, які йдуть на зустріч та надають свою допомогу у вивезенні і захороненні ТПВ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: