Картини Курта Кобейна представлять на виставці

_96745365_munch

Прихильники творчості гурту Nirvana матимуть можливість побачити ще одну, доволі несподівану, сторону таланту його фронтмена Курта Кобейна, розповідає New York Times.

Прихильники творчості гурту Nirvana матимуть можливість побачити ще одну, доволі несподівану, сторону таланту його фронтмена Курта Кобейна, розповідає New York Times.

Лише три дні, з 3 по 6 серпня, на художній виставці в Сіетлі будуть представлені дві картини нині покійного музиканта.

Газета пише, що дві роботи, виконані в експресіоністському стилі спотвореної реальності, в чомусь перегукуються із манерою живопису норвезького художника Едварда Мунка. На відміну від інших полотен, виставлених в Сіетлі, картини пана Кобейна не можна буде купити.

«Досить важко визначити їхню ціну», - сказав газеті Джошуа Рот, директор мистецької агенції, яка представляє інтереси сім'ї пана Кобейна.

«Для родини вони мають особливу цінність».

Пан Рот розповів New York Times, що лідер Nirvana залишив по собі десятки художніх робіт, - «кілька картин, багато малюнків і скульптур». Він висловив сподівання, що з часом його агенція зможе організувати виставку робіт музиканта, яка розповість світові, «ким насправді був Курт через його художні твори і особисті речі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: