Українці серед лідерів туризму до Польщі

27_Reasons_priczin_1

Українці входять до лідерів серед країн, які найчастіше відвідують Польщу з туристичною метою.

Про це заявив Голова Польської туристичної організації Марек Ольшевський.

«Найбільше приїжджають німці. Їх кількість становить 40% від загального потоку іноземних туристів. Теж багато туристів є з Великої Британії, Скандинавії, Голландії, України», - заявив Ольшевський, додаючи, що все більше до Польщі приїжджає туристів з Китаю та Японії.

Він підкреслив, що українці повинні обирати Польщу як туристичний напрям, тому що це «близько (до України — ред.), безпечно, смачно, дешево і привабливо».

Читайте також: 9 безкоштовних додатків для мандрівників, які варто завантажити

«(Дешево порівняно) з будь-яким європейським ринком – Скандинавією, не кажучи вже про Францію чи Німеччину. В Герінгсдорфі (німецький населений пункт на кордоні з Польщею) за місце проживання у приватній квартирі, з символічним сніданком або й без нього, беруть 50 євро. У Польщі за ті ж 50 євро можна мати цілодобове перебування у відпочинковому осередку хорошого рівня з триразовим харчуванням і повною туристичною інфраструктурою», - підкреслив голова Польської туристичної організації.

Символічними «сімома чудесами Польщі», які варто відвідати іноземцю, він назвав унікальну соляну шахту у Величці (поблизу Кракова - ред.), Біловезьку пущу, Августовський водний канал (північний схід Польщі), Нижню Сілезію із замками і палацами, весь Краків, Закопане (відомий гірськолижний курорт на півдні Польщі), Вроцлав із прекрасними ринками й ратушею та багато іншого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: