За 40 років пара всиновила і виховала 88 дітей з інвалідністю

2842635-camille-geraldi

Камілла Джеральді завжди відчувала, що хоче допомагати дітям з інвалідністю.

Молодою медсестрою в лікарні Маямі вона провела багато часу з такими дітьми.

«Мій тато був філантропом, який збирав гроші для дітей з інвалідністю», – розповіла вона Global News.

У цій же лікарні Камілла зустріла свого чоловіка Майка. Він – педіатр.

Дівчина сказала Майку, що хоче всиновити стільки особливих дітей, скільки зможе. Він погодився зробити це разом з нею. Трішки згодом Камілла уже знала, що Майк освідчиться їй.

Впродовж 40 років спільного життя пара всиновила 88 дітей з інвалідністю.

У них були діти з синдромом Дауна, різними деформаціями обличчя та аутизмом, майже всі вони страждали серцевими захворюваннями.

Офіційно родина всиновила 31 дитину і опікувалася іншими 57. На додачу сім’я виховує двох біологічних доньок. Дітей з інвалідністю залишали на порозі їхнього будинку.

Зараз діти приходять до родини через The Possible Dream Foundation і соціальних працівників. «Одного разу я навіть отримала конверт з Японії з приміткою: «Для пані у США, яка всиновлює всіх дітей з особливими потребами». Мого імені на ньому не було, але лист дійшов до мене», – пригадує Камілла.

Нині Камілла живе у гірському регіоні штату Джорджія з 20 дітьми і двома штатними працівниками. А ще є волонтери, які приходять щодня.

В Джорджію вона переїхала після смерті Майка. Майк страждав на рак мезотеліоми. Більше про цю хворобу читайте тут.

Штат не дозволив їй забрати дітей, які були під її опікою. Дітей відправили до різних будинків. Камілла змогла взяти з собою лише всиновлених. Вона була у відчаї. Зараз всю себе віддає наймолодшій доньці Ізабеллі. Їй вісім років. Дівчинка залежна від кокаїну.

«Ми хотіли, щоб вона пройшла детоксикацію без жодних медикаментів. І впродовж перший 2,5 років ми думали, що вона не чує і не бачить. Але сьогодні вона в чудовому стані. Я думаю, що це спосіб Бога сказати: «Ти зробила все правильно», – додала Камілла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: