Відтепер субсидію можна призначати у випадках, не передбачених законом

http://photo.unian.net
Фото ілюстратвине

Згідно з нововведеннями, субсидію може отримати навіть та особа, яка не зареєстрована за тим чи іншим місцем проживання.

Про це 6 липня на прес-конференції заявив начальник відділу житлових субсидій, соціальних виплат та допомоги департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Гельбич, повідомляє ІА Дивись.info.

Василь Гельбич каже, що відтепер в Україні субсидію можуть призначати за кошти місцевого бюджету.

«Відтепер субсидію можна призначити у будь-якому випадку, який навіть не передбачає наше законодавство: якщо людина не зареєстрована, якщо вона мешкає у дачному, садовому будинку тощо. Але така субсидія призначається виключно за кошти місцевого бюджету, а не з державного», — пояснює держслужбовець.

Читайте також: Чому у мешканців Львівщини можуть бути борги у квитанціях за газ. Роз’яснення експерта

Відповідно, місцевий орган влади має закласти гроші на цю субсидію. Утім, як зазначає Василь Гельбич, на даний момент жоден місцевий орган такого рішення не прийняв. Чиновник пов’язує таку ситуацію з тим, що усі бюджетні показники були сформовані ще на кінець минулого-початок поточного року. Тому усі зміни щодо них будуть приймати або після шести, або після дев’яти місяців 2017.

Нагадаємо, цього року змінився порядок призначення субсидій на опалювальний періоду для тих, хто має індивідуальне опалення. Крім того, деякі нововведення торкнулися усіх субсидіантів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: