У п'ятницю власники собак зможуть взяти на роботу своїх чотирилапих (фото)

EV__9074

21 липня власники собак матимуть можливість взяти чотирилапих на роботу. Всеукраїнська акція «Візьми собаку на роботу» пройде в Україні вп’яте.

Акція відбудеться з ініціативи компанії Kormotech.

«Ми кожного дня святкуємо радість компаньйонства людини та собаки, – зазначає CEO компанії Вовк Ростислав, – головний офіс компанії вже давно дружній до собак і ми хочемо щоб хоча б раз на рік усі господарі чотирилапих спробували та зрозуміли, що собака на роботі – це не лише можливість весело провести час з улюбленцем, а й подарувати радість спілкування з собакою усім оточуючим!»

Якщо ви плануєте долучитись до акції:
- ознайомтесь з правилами участі та порадами ветеринарів, аби провести цей день безпечно та комфортно як для собаки так і для своїх співробітників;
- заплануйте собі участь у розіграші цінних подарунків серед учасників Дня «Візьми собаку на роботу», деталі участі тут;
- повідомте  про ваші плани на участь, аби можна було включити місто та назву компанії на інтерактивну карту учасників по всій Україні.
До слова, така ініціатива пішла зі Львова. Свято швидко поширився на інші компанії та інші міста. Минулого року, наприклад, на роботу пішли вже сотні тварин по всій Україні.
Редакція ІА Дивись.info минулого року також підтримала акцію, взявши на роботу своїх улюбленців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: