Укрзалізниця хоче запустити швидкісні потяги з Дніпра та Львова до Одеси

ПАТ «Укзалізниця» планує запустити швидкісні потяги до Одеси з Дніпра і Львова. Про це повідомив глава правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook, інформує Економічна правда.

ПАТ «Укзалізниця» планує запустити швидкісні потяги до Одеси з Дніпра і Львова. Про це повідомив глава правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook, інформує Економічна правда.

«У перспективі, з огляду на наявний рухомий склад, і за рахунок придбання додаткових міжрегіональних двосистемних електропоїздів, плануємо поєднати швидкісним залізничним сполученням обласний промисловий центр Дніпро з чорноморським узбережжям, містом Одесою. Це особливо актуально для перевезення пасажирів в період літніх відпусток», - зазначив Балчун.

Однак конкретних термінів керівник Укрзалізниці не назвав.

Що стосується Львова, то його, за словами Балчуна, можна з'єднати швидкісним рухом з Одесою за рахунок уже наявних ресурсів.

«У планах - за рахунок подовження існуючого маршруту Київ-Львів в Одесу і Київ-Одеса до Львова по трикутнику Київ-Львів-Одеса-Київ з'єднати місто Лева з Одесою», - зазначив глава правління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: