Рок-хор Лондона виступить у Гарнізонному храмі

IMG_5293

2 серпня 2017 року, о 20:00, у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) відбудеться Благодійний концерт Рок-хору Лондона на підтримку доброчинних проектів Фундації святого Миколая Центру військового капеланства ЛА УГКЦ.

2 серпня 2017 року, о 20:00, у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) відбудеться Благодійний концерт Рок-хору Лондона на підтримку доброчинних проектів Фундації святого Миколая Центру військового капеланства ЛА УГКЦ.

Про це пише Львівська газета.

Рок-хор є найбільшим у світі сучасним хором, що походить з Великої Британії. Він отримав три нагороди від Книги Рекордів Гіннеса. У квітні 2017 року він налічував більш ніж 25000 учасників у понад 350 локаціях у Великій Британії.

Живе, багатоголосе виконання воістину заворожує, виконувані мелодії наповнені динамікою, багатою гармонією і різноманітністю звучання.

Нагадаємо, що наразі у храмі святих апостолів Петра і Павла триває четвертий етап реставраційних робіт. Спільна українсько-польська група реставраторів продовжує четвертий етап протиаварійних та консерваційних робіт стінопису над вівтарною частиною Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, колишній костел ордену Єзуїтів.

Фото з реставраційних робіт дивіться тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: